Λίγα λόγια για εμάς...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τομέας Δραστηριοποίησης

Ο τομέας δραστηριοποίησης της εταιρείας μας είναι η παραγωγή, η εκτύπωση και η διανομή προϊόντων χαρτιού. Επιπρόσθετα, ασχολούμαστε με το γενικό εμπόριο αναλωσίμων ειδών, ειδών συσκευασίας, απορρυπαντικών, πλαστικών, ειδών ξενοδοχείου και άλλων προϊόντων. Μέσα από τα καταστήματα μας, 30 χρονιά τώρα, εξυπηρετούμε πελάτες λιανικής, άλλα και επαγγελματίες που μας επισκέπτονται καθημερινά για να καλύψουν τις ανάγκες της επιχείρησής τους. Χάρη στον ιδιόκτητο στόλο αυτοκίνητων-φορτηγών διανομής που διαθέτουμε, πραγματοποιούμε καθημερινά παραδόσεις των προϊόντων μας σε όλη τη Μακεδονία και όχι μόνο. Μέσα από το δίκτυο συνεργατών που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρονιά, πλήθος επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα επιλέγουν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας.

H ETAIREIA
Ιστορία

Λίγα λόγια για την ιστορία μας

Η εταιρεία TOPaper Πολυξενίδης ιδρύθηκε από τον Μιλτιάδη Πολυξενίδη το 1990, με έδρα το ακριτικό χωριό Τσάκωνες Αλμωπίας στους πρόποδες του όρους Βόρας (Καϊμακτσαλαν). Μετά από κάποια χρόνια και αφού η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη και ξεπερνούσε τον νομό Πέλλας, έγινε αναγκαία η μεταφορά σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις. Έτσι, η εταιρεία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 2ο χιλιόμετρο Αριδαίας-Λουτρών Πόζαρ, όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα και εξυπηρετεί ολόκληρη τη Μακεδονία με τα φορτηγά της.

Πλεονεκτήματα

Γιατί να μας επιλέξετε

Κρατάμε τον λόγο μας και φροντίζουμε για την άριστη εξυπηρέτησή σας. Στις συνεργασίες μας δεν υπάρχουν «ψιλά γράμματα». Στόχος μας είναι προπάντων η ικανοποίηση του πελάτη, όχι μόνο το κέρδος.

evroxartiki_viomhxania_industry

Παραγωγικά Πλεονεκτήματα

Σταθερή ποιότητα εδώ και 33 χρόνια. Ακρίβεια στα αναγραφόμενα τεμάχια σε κάθε συσκευασία. Ευελιξία στις ποσότητες.

axiopistia-proiontwn

Αξιοπιστία Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα μας φέρουν πιστοποιητικά καταλληλότητας και η ποιότητά τους αφήνει ευχαριστημένους και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

synepeia-stin-paradosi

Συνέπεια στην Παράδοση

Έγκαιρη παράδοση παραγγελιών χάρη σε αυτόματα συστήματα διαχείρισης αποθήκης και οργάνωσης δρομολογίων, αλλά και στις καλές και χρόνιες συνεργασίες μας με τους προμηθευτές μας.

portofoli

Διατήρηση Συμφωνηθείσας Τιμής

Είναι πολιτική της εταιρείας μας να μην αλλάζει καμία τιμή χωρίς να ενημερωθεί ο πελάτης κατά την παραγγελιοληψία.